Résztvevő szervezetek

Nemzeti fejlesztési Ügynökség

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség


Nemzeti fejlesztési Ügynökség
Humán Erőforrás Programok Irányító Hatósága

Nemzeti fejlesztési Ügynökség Humán Erőforrás Programok Irányító Hatósága


ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit KFT.
mint közreműködő szervezet

ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit KFT.


Lovassy László Gimnázium
Lovassy-László-Gymnasium
mint kedvezményezett

Lovassy László Gimnázium


Keresés
Ki olvas minket
Oldalainkat 20 vendég böngészi

A pályázat hírei

A TÁMOP 3.1.5 projektünk véget ért

A projekt véget értA veszprémi Lovassy László Gimnázium 2010. február 15-én kezdte meg a „Lovassy László Gimnázium 3 pedagógusának új tanári oklevél megszerzésére irányuló pályázata” című projektjét. Az elmúlt másfél évben a gimnázium 3 pedagógusa (Borossné Hodák Ágnes, Holubné Szita Zsuzsanna és Lendvai László) elvégezte a Pannon Egyetem ember és társadalom műveltségterületi tanári mesterképzését.

Az új szakképesítésüknek megfelelően a 2011/2012-es tanévtől a végzős matematika, német nemzetiségi tagozatos, informatika és angol tagozatos diákjaink angolul vagy németül tanulják a társadalomismeret vagy etika tantárgyat.

Így a pályázatunkban megjelölt célokat teljesítve a mai nappal - 2011. október 31-én - a Lovassy László Gimnázium TÁMOP-3.1.5-09/A-2-2009-0019 számú projektje befejeződött..

 

 

Diplomaátadó ünnepély

DiplomaátadóA Pannon Egyetem Modern Filológiai és Társadalomtudományi Kara 2011. július 2-án 11 órától tartotta diplomaátadó ünnepélyét. Az egyetem frissen kinevezett rektora, dr. Friedler Ferenc és dr. Horváth Géza a Kar dékánja adta át Borossné Hodák Ágnesnek és Holubné Szita Zsuzsának a mesterszak elvégzését igazoló oklevelet. Lendvai László egyéb elfoglaltsága miatt a diplomaosztón nem tudott részt venni, oklevelét a jövő héten kapja kézhez.

A sikeres tanulmányokhoz mindhármuknak gratulálunk!

A diplomaátadón készült fényképek itt tekinthetők meg.

Borossné Hodák Ágnes oklevele magyarul itt, míg angolul itt tekinthető meg.
Holubné Szita Zsuzsanna oklevele magyarul itt, míg angolul itt tekinthető meg.
Lendvai László oklevele magyarul itt, míg angolul itt tekinthető meg.

 

Sikeresen záróvizsgáztak tanáraink

IGENTanáraink 2010. szeptemberében iratkoztak be a Pannon Egyetem Modern Filológiai és Társadalomtudományi Karának ember és társadalom műveltségterületi tanári mesterképzésre és 2011. június 10-én és 11-én sikeresen záróvizsgáztak valamint védték meg szakdolgozatukat az vizsgabizottság előtt.. Borossné Hodák Ágnes, Holubné Szita Zsuzsanna jeles, míg Lendvai László jó eredménnyel zárta a vizsgát.

A sikeres tanévhez gratulálunk!

 

Lendvai László elkészítette a szakdolgozatát

Lenfvai szakdolgozatAz ember és társadalom műveltségterületi tanár egyetemi képzésre beiratkozott tanárunk Lendvai László a képzés zárásaként "Az ember- és társadalomismeret műveltséganyagára épülő módszertani segédlet.A forráselemzések eszközrendszere." címmel készítette el a szakdolgozatát.

Az bekötött szakdolgozatról 2011. május 5-én készült fényképeket itt tekintheti meg.

 

Holubné Szita Zsuzsanna elkészítette a szakdolgozatát

Holubné SzadolgozatAz ember és társadalom műveltségterületi tanár egyetemi képzésre beiratkozott tanárunk Holubné Szita Zsuzsanna a képzés zárásaként "Módszertani segédlet az Ember- és társadalomismeret, etika tantárgy kommunikatív módszerekkel történő tanításához" címmel készítette el a szakdolgozatát.

Az bekötött szakdolgozatról 2011. május 5-én készült fényképeket itt tekintheti meg.

 

Borossné Hodák Ágnes elkészítette a szakdolgozatát

SzadolgozatAz ember és társadalom műveltségterületi tanár egyetemi képzésre beiratkozott tanárunk Borossné Hodák Ágnes a képzés zárásaként "Hagyományos és modern információhordozók használatára épülő módszertani segédanyag az Emberismeret és etika tantárgy gimnáziumi tanításához" címmel készítette el a szakdolgozatát.

Az bekötött szakdolgozatról 2011. május 4-én készült fényképeket itt tekintheti meg.

 

Tanáraink notebook használat közben

notebook
A 2010. augusztusában megvásárolt ACER eMachines E725-433G25M típusú notebookokat a pályázatban résztvevő kollégák nap-mint-nap használják: órára készüléshez, beadandó dolgozatok megírásához, a szakdolgozat elkészítéséhez.
A pályázatban foglaltaknak megfelelően - a nyilvánosság biztosítása érdekében - készítettünk néhány fényképet tanárainkról, miközben használják a projektes számítógépüket.

A 2011. tavaszán készült fényképeket itt tekintheti meg.

 

Fényképek készültek tanáraik egyetemi tanulmányairól

Egyetemi képek


A pályázatban foglaltaknak megfelelően - a nyilvánosság biztosítása érdekében - készítettünk néhány fényképet tanárainkról, miközben az egyetemen tanulnak. Tanulmányaikat a Pannon Egyetem veszprémi várbeli épületében teljesítik a pénteki és szombati tanítási napokon.


A 2011. tavaszán készült fényképeket itt tekintheti meg.

 

Beiratkoztak a második félévre tanáraink

Pannon EgyetemAz első félév sikeres teljesítése után Borossné Hodák Ágnes, Holubné Szita Zsuzsanna és Lendvai László is beiratkozott a Pannon Egyetem Modern Filológiai és Társadalomtudományi Karának ember és társadalom műveltségterületi tanári mesterképzésének második szemeszterére.

Az egyetemi léthez sok erőt, kitartást és egészséget kívánunk!

 

Sikeresen teljesítették az első félévet tanáraink

IGENTanáraink 2010. szeptemberében iratkoztak be a Pannon Egyetem Modern Filológiai és Társadalomtudományi Karának ember és társadalom műveltségterületi tanári mesterképzésre, és 2011. január 17-én sikeresen fejezték be az első félévet. Borossné Hodák Ágnes, Holubné Szita Zsuzsanna és Lendvai László is négyesnél jobb átlageredménnyel zárta a vizsgákat .

A sikeres félévhez gratulálunk és a második félévhez valamint a szakdolgozat elkészítéséhez sok erőt kívánunk!

 
További cikkeink...